Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

U kanibalů na večeři

U kanibalů na večeři

risik Básně » Říkanky

Anotace: co dodat

Otec:
Podívej synku jak maminka,
rozpálila kamínka.
Přiložil jsem jí
místo polínka.

Syn:
Ty jsi tak šikovný tatínku,
během chvilky přetvořit maminku,
ve voňavou, šťavnatou a křehkou pečínku.

P.S.
Syn:
Mám moc rád svou maminku.
Otec:
Tak už jez než vystydne ti
ty blázínku.
Publikoval(a): risik, 24.11.2011
Přečteno (261x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Martin Havlíček, E.T.Jane, Kars

Spodek

Stránka generována 26.4.2024 23:38
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti