Utíkám
Utíkám
Uteč od všech okolo
svinstvo sou lidi
uteč tam kde sou barvy
pryč od týhle šedi
Běž a dál se neotáčej
Mohlo by tě to zlomit
svoje cesty zpět nestáčej
občas se i ty musíš tlumit
život tě už nebaví
tak začneš fetovat
kdo že tě zastaví
až budeš litovat ?
Publikoval(a):
ostuda lidstva, 24.11.2011