Žhavé lampy jeřábů
Žhavé lampy jeřábů
Do srpna se rozsvítily
žhavé lampy jeřábů
na obloze bílý bílý
beránek
možná někde stejně stojí
kdosi s hlavou zvrácenou
zavěšený na roh mraku
duší svou
Beránku můj bílý bílý
Beránku na nás otřes se
abychom se zahojili
usmířili se
obilím se proplétají
křídla modrásků
natřasené kousky nebe
Beránku
Publikoval(a):
magdalena křenková, 24.11.2011