Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Černá slavnost

Černá slavnost

Věčný kolotoč smrti, roztáčený kosou,
zástup mrtvých dětí, táhne dívku bosou

Duše hříšná, uvězněná, tělo ještě cítí,
ruka její vytržená, svírá černé kvítí

Vyvrácené do stran nohy, nahá v krvi čeká,
z dáli vidí známé rohy, pochva její měkká

Satan sám se blahem chvěje, mezi nohy pokleká,
když svým klínem její hřeje, když ho ona polyká

Černá svatba v chrámu z kostí, místo kněze z ráje had,
přítomno dost pekla hostí, duši její rozervat
Publikoval(a): Genital Suroff, 24.11.2011
Přečteno (460x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Maryje..., Sekvalekva, Květka Š.

Spodek

Stránka generována 19.4.2024 23:00
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti