Co je to Barbaro posedlost
Co je to Barbaro posedlost
*
Co je to Barbaro posedlost?
Křik jarních ptáků kteří v letu
vítají slunce přítomnost
už nesedí na parapetu
kde mě vždy v zimě zobali
svou hrstku vlažné ranní rýže
jaro má světla víc než dost
kdepak je jim teď zemské tíže
posedlost je má Barbaro
sníh za límcem i trochu špíny
zapomenout na minulost
být s jarním jitrem vždycky jiný
mít v srdci krásný ticha most
zapomenout na rozvaliny
láska je také posedlost
posedlost není vztek a řvaní
i psát verše je posedlost
krásná tak jako milování...
*
Publikoval(a):
střelkyně1, 24.11.2011