Zvláštní brány otevřeny..
Zvláštní brány otevřeny..
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Utíkám mezi stíny
utkané z pavučiny
v bolestném dýmu
vlastního ohně
co spaluje duši
mezi stěny zrcadel
co tuší-jiné světy
Fantazie touhy
co nemá mantinely
útěky z reality
do světa svobody
Zvláštní brány otevřeny..
Neznámé poodhalují se obrazy
tajemnozemě..
snové bárky
chladné ledové plochy
kde dva v sobě spojení
ve víru stínů tančí
Můj pane z nebeské klenby
rozestři křídla slzami svými
v chladivý déšť
v nekonečné poušti
Vstupuji do snu
říše fantazie
mimo realitu
do světa kouzel
nevšedních okamžiků
Spoutaná snovou dvojicí
na ledové ploše
co nad obzor vzlétá..
hosana světla
ta slavnost duší
V soumracích žízním
okouzlená ledovou tříští
dvou těl co kolem tančí
na ledovém ostří
Těla propojená vášní
v tanci se nadzemsky vznáší
kouzlo barev z rozpalu duhy
víří v kreacích krásy
Kolem hvězdy rozpalují obzory
cestu pro bohy
Jak fantastické dokážou být sny!
Možná že mimo sen
ve všedním světě..
byl Sion šílený
a Jeruzalém pustý
ale zde pane.. naplní se slova
Zde není polibek Kupida
kostely netopí se v modlitbách
jen vnitřní naplńuje duši klid
S toho snu nechci se probudit!
V zahradách neviditelných
světským očím
kvetou oslnivé barvy
vzdálené pozemské smrti
Zvedají se nad obzory
než s ránem se ztratí..
probuzená do příliš jasného světla
šedivé reality
,
,
Publikoval(a):
xoxoxo, 24.11.2011