Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

anička a básnička

anička a básnička

jezovka Básně » o Lidech

Anotace: 23.11.2011

ta naše Anička je ještě holčička
má ráda srdíčka, je ještě maličká
ale moc hodňoučká, jako ta tetička .
Publikoval(a): jezovka, 24.11.2011
Přečteno (162x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Kars

Spodek

Stránka generována 19.9.2024 03:07
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti