Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Zabil jsem

Zabil jsem

khantengri Básně » o Životě

Anotace: jak tenká je hranice mezi životem a smrtí...

já zabil strom,byl mlád
měl třiatřicet let
ten čin,to co jsem vykonal
nemá cestu zpět

má zbraň,nové doby meč
jeho tělo poranila
a v pýše té,duše oči své
hávem klidu zahalila

on bez známky zášti
tiše trpěl dál
když já se životem jeho,
krutý vabank hrál

pak, když řítil jsem se k zemi
a tušil blízký skon
on nastavil své paže
můj mrtvý přítel strom…
Publikoval(a): khantengri, 24.11.2011
Přečteno (73x)
Tipy (8) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Martin Havlíček, Květka Š., la loba, Kars, Lugilla

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 08:49
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti