17.listopad 2011
17.listopad 2011
Anotace: Viděla jsem... slyšela jsem... napsala jsem...
Když vytrženo z pokoje
srdce klopýtá za rytmem
anděl umírá bez boje
neznáme kam a kudy jdem.
Když chamtivost si ustele
v lůňe bezcitné nestvůry
pak mamon nezná přítele
kráčí v ústrety zlovůli.
Když mocné pýcha zaslepí
jenž hladem,zimou netrpí
pro davy lidí - neštěstí
jdou, zaplňují náměstí.
Pak svatý Václav na koni
se k lidu svému přikloní
by silou ducha podepřel
národ svůj, co k němu spěl.
Můj človíčku,tys zaspal snad!
pozdě se jdeš o právo brát!
Vždyť už víc než dvacet let
devastují ti tenhle svět.
Modráskové s tváří zlou
tunelují zem Českou
ani oranžová růže
spravedlnosti nepomůže
Přec hledím s díky na to
že přišli jste dnes.
A volám do nebes
ZAPLAŤ PÁN BŮH ZA TO!!!
.
Publikoval(a):
Ružka, 24.11.2011