Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Lásku necítím?

Lásku necítím?

Kačeenka Básně » o Lásce

Anotace: Krátký názor vrytý do poezie, snad mi to pomůže vyřešit trable :)!

I když mám lásku necítím se šťastná,
však někdo mi nedávno říkal, že láska je věc krásná.
I když mám před spaním na koho myslet,
mé srdce žalem, pořád je slyšet.

Přátelství je mnohem víc,
než dýchat z plných plic.
Přátelství je můj život,
ale láska zavede tě do temnot.

Tak co si od lásky slibovat,
když ani nedokážu pořádně milovat?
a nebo miluji a necítím?
achjo, je to hrozný splín.

Chtěla bych si lehnout do sněhu,
cítit ticho a něhu.
Sny jsou jaká si přání,
ty co životu brání.
Publikoval(a): Kačeenka, 23.11.2011
Přečteno (169x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: FallenAngel, Martin Havlíček

Spodek

Stránka generována 23.9.2024 05:15
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti