Žně
Žně
Anotace: kdysi u dohasínajícího ohně
°
den slepne
v chladnoucích uhlících
začínáš mluvit očima
dychtivě čtu
o zralé pšenici
v poli svlaženém
večerem
nechci jej měnit
a nezměním
den oslepnul
a každičká břízka
se rozmlčela
souzněním
*
Publikoval(a):
René Vulkán, 23.11.2011