Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Za nohy visí při měsíci

Za nohy visí při měsíci

Kohouti odešli na pelech
daleko svítání
rafije pod bání
dva netopýři spící
za nohy visí při měsíci
život už neběží
jde se smrtí se smířit
spící netopýři

ta noc ta noc

voskovou dlaní měsíc mává
svíčky na nebi porozlámal

z rukávů do oken
ke mně sem
cosi mdlého sype

Marie Magdaleno
Marto z Arcu Jano
ruce si v tom nezahřeji
Publikoval(a): magdalena křenková, 23.11.2011
Přečteno (71x)
Tipy (13) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: M3rry, zelená víla, enigman, Kars, Květka Š., Zasr. romantik, CULIKATÁ, René Vulkán

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 19:30
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti