Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Kamarádi

Kamarádi

Psavec Básně » o Lidech

Anotace: Rychle předat dál.

Kamarád mi půjčil ženu
a nechce ji vrátit
Jen mi řekl milý chlapče,
za sex musíš platit.

Tak jsem si ji tedy nechal,
buď mu za to sláva.
Pozdě jsem si uvědomil,
proč on mi jí dává.

Nechci býti k ženám hrubý,
tady to však nejde.
Neuvaří, nadává hned,
sotva člověk vejde.

Naštěstí mám kamaráda,
jmenuje se Jirka.
Vaření ho nezajímá,
jenom ženská dirka.

Určitě z nich bude párek,
naprosto vám skvělý.
Nadávat si, ještě budou,
při sexu v posteli.
Publikoval(a): Psavec, 22.11.2011
Přečteno (309x)
Tipy (25) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: la loba, Maryje..., hašlerka, Mbonita, enigman, modrá, E.T.Jane, labuť, nejsembásník, Sekvalekva

Spodek

Stránka generována 29.3.2024 16:30
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti