Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Srdíčkový lidé

Srdíčkový lidé

Božská Isis Básně » o Lidech

Anotace: stačí jenom vnímat...

Srdíčkový lidé-
jsou tu mezi námi...
pohladí a jsou tu s námi.
Srdíčkový lidé-
jsou plní lásky...
neskrývají se za žádné masky.
Jejich energie...tolik hladí
a má dušička
s nimi ladí.
Srdíčkový lidé-
prozáří tenhle svět...
nesou v sobě košík
láskyplných vět.
Vždyť tak málo stačí...
pohladit něhou srdíčko...
vykouzlit úsměv na líčko.
Publikoval(a): Božská Isis, 22.11.2011
Přečteno (200x)
Tipy (8) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Septi, Paulín, Maryje..., CULIKATÁ, J's ..

Spodek

Stránka generována 19.9.2024 03:12
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti