Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Ty a já..

Ty a já..

Andy86 Básně » o Lásce

Anotace: Díky za to, že máš rád nejen mě, ale i mou složitou, nevyzpytatelnou povahu…

TY..

uzavřen v obalu
duše a těla
otvíráš pomalu
prázdnotou místa, co zela
opatrnost nechybí
rozvážnosti máš až dost
málokdo pochybí
když řekne: Jsi host

jeho srdce..

JÁ..

jsem až příliš smělá
jako neřízená střela
mít vše, co jsem chtěla
spontánní a vřelá
směji se a uvnitř pláču
hladím malé děti
sedím, přitom skáču
odhrabuji duše smetí
ležím Ti jak pes
u nohou a dýchám
jindy je to děs
na všechno Ti..slušně..kýchám
otočím se, odcházím
a tvářím se vlažně
přitom tělem procházím
a bojím se vážně
zda slova mých úst
co zněla krutě
neznamenají půst
a opět řekneš : Zvu Tě
k sobě zpět
Ty stojíš tiše
snad sto let
strach poletuje v břiše

zůstals..

MY..

jsi moje konzerva
a já jsem Tvými plameny
osud nás rozerval
pak jako kameny

postavil na stejný svah
a na miskách vah

právě pokládáme začátek nového příběhu..
Publikoval(a): Andy86, 22.11.2011
Přečteno (371x)
Tipy (16) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Rezervé, FallenAngel, Maryje..., strašidýlko-střapatý, J's .., Květka Š., NikitaNikaT., Sonja la Rosa, Martin Havlíček
ikonkaKomentáře (15)
ikonkaDoporučit  (1x)
ikonkaTisk

Spodek

Stránka generována 19.9.2024 18:48
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti