Po dlouhé době
Po dlouhé době
Po dlouhé době
zase ve Tvých dlaních
bezděky milovaná
...
naděj
co nikdy neumírá
nevinná
...
a každý další úder
mého srdce
cítím jak ve spáncích
zběsile mi tluče
a ve střípcích
výkřiků
mi v jediném okamžiku
na rtech
umírá
...
Publikoval(a):
TedelyBear, 22.11.2011