Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Na křídlech vážky

Na křídlech vážky

John Henry Holliday Básně » o Životě

Anotace: bez komentáře

Na křídlech vážky,

neb měl jsem nésti svět

čekal jsem však marně,

že promění se v květ.

Na spocené dlani

se mi slunce klaní

od východu,

kde vítám ráno

jak věky tomu je dáno.

Na křídlech vážky,

neb měl jsem nésti lid,

K novému věku

a ty sluce mé sviť jen sviť!

Na spocené dlani

se mi měsíc klaní

k zapadu

se vlci obracejí s naježenou srstí

já vítam tě!

Má milá,

žádoucí!

Smrti!
Publikoval(a): John Henry Holliday, 22.11.2011
Přečteno (113x)
Tipy (9) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: kopretina7777, jvacl, enigman, xoxoxo, NikitaNikaT., Květka Š., Kars

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 08:46
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti