Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

A je to za mnou ...

A je to za mnou ...

kuskus pruhovaná Básně » o Lidech

Anotace: ...byl jednou jeden...

Už mi prosím nikdy nepiš
Nechci číst tvé výmysly
Svoje ego zlostí kropíš
Meleš další nesmysly

Máš zkreslené informace
Do zdi hlavou narážíš
Láska není fabulace,
Obvinění je ten kříž

Nemám potřebu tě ranit
Bylo to jak ztracený sen
Pak si začal mé dny hranit
Nedůvěra,podezření,tisíc scén

Výčitky a omluvenky
Dokolečka dokola
Jsi hrdina do čítanky
Já protivná potvora ;-)

Vyčíslíš mi svoje újmy
Zejména ty finanční
Tvé dopisy jsou jako průjmy
Naštěstí jsem jinačí...
Publikoval(a): kuskus pruhovaná, 22.11.2011
Přečteno (166x)
Tipy (14) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: la loba, enigman, Psavec, NikitaNikaT., Mbonita, James Libustka, Květka Š., Kapka, modrá, nejsembásník

Spodek

Stránka generována 19.9.2024 03:00
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti