Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Všechno za nic

Všechno za nic

Barpob Básně » o Životě

Anotace: Všichni jsme jen výsledkem toho, o čem jsme přemýšleli. (Siddhárta Gautama)

Halím svou něhu do dlaní
možná se schováme pod stůl
v peřinách dávno zastlaní
nebýt i být tak napůl.

Svoji či cizí
potomci všedností
ležíme nazí,
nikdo nás nehostí.

Byli jsme tady,
stojíme tam
Upannišady
a bolest stran.

Souzníme tichem,
blouzníme sněním,
v úplňku lichém
s měsícem směním

všechno...
za nic...
Publikoval(a): Barpob, 22.11.2011
Přečteno (101x)
Tipy (21) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Nergal, Elisha, Maryje..., Psavec, xoxoxo, NikitaNikaT., Kars, Květka Š., enigman, labuť

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 08:29
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti