Teď už půjdu pomalu
Teď už půjdu pomalu
Anotace: vlastně je to o uspořádávání hodnot
.
Teď už půjdu pomalu
abych nepřešel
tišiny tvých tůní
a horkou dlaní
danou zeboucím prstům, stanu se
aby nám, na kuchyňském ubruse
neztratila myrta
vůni
.
Publikoval(a):
René Vulkán, 22.11.2011