Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Tyrkysový prstýnek

Tyrkysový prstýnek

Božská Isis Básně » o Lásce

Anotace: dárek od lásky moji....

Prstýnek z lásky darovaný-
srdíčkem Tvým malovaný.
Tyrkysový kamínek-
rozzáří v mém srdci plamínek.
Plamínek horoucí vášně-
tyrkysový prstýnek...
a já...
se cítím štastně.
Kouzelná moc prstýnku-
vyčaruje v mém srdíčku...
nejednu vzpomínku.
Vzpomínky na svojí lásku nejmilejší-
tyrkysová pečet...
dárek pro mě nejcenější.
Publikoval(a): Božská Isis, 21.11.2011
Přečteno (149x)
Tipy (10) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: karel.sp, Maryje..., NikitaNikaT., nejsembásník, Květka Š.

Spodek

Stránka generována 23.9.2024 05:28
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti