Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Dnešní špatná nálada

Dnešní špatná nálada

blackhenry Básně » o Životě

Anotace: Dnešní špatnou náladu, zlepšuje mi pouze myšlenka na Tebe

Nevím, jestli je to počasím,
nevím, ale já s tím zápasím.
Chmury, nálada špatná, zlost,
přichází ten zlý a nezvaný host.
Deprese, smutek, beznaděj roste,
užírá mladé, staré, nezáleží, kdo jste.
Chtěl bych zase světlo slunce spatřit,
chtěl bych zase k těm veselým patřit.
Snad pomůže víkend s láskou mou,
snad vypořádám se s náladou zlou.
Tak děkuji, lásko, že jsi světlo mé,
už aby bylo za mnou všechno to zlé.
Publikoval(a): blackhenry, 21.11.2011
Přečteno (123x)
Tipy (8) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lindos, la loba, NikitaNikaT., Kars, Květka Š.

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 08:31
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti