Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Alkohol

Alkohol

Sanofi Básně » o Lidech

Anotace: Večerní opilost

Alkohol mě svedl na scestí
přitom do pocitu štěstí

dříve než ze mě vyprchá
mé myšlenky zamíchá

cítím se volnější a lehčí
a mé starosti to léčí

i když se snažím psát rým
je to jako z cigára dým

i když za moc nestojí
mé myšlenky to ukojí

cítím se jako psychopat
kterej na hlavu spat

že bych si dal už jen trošičku
té domácí slivovici skleničku?
Publikoval(a): Sanofi, 21.11.2011
Přečteno (134x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 19.9.2024 03:04
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti