Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Pod pláštěm

Pod pláštěm

Čekal's mě
na dřevěném můstku
- na druhém břehu
hořel les.

Schovej mě, strachy
křičela jsem,
pod plášť mě zaviň,
dál mě nes!

Pod pláštěm, tam
kde srdce bije,
tam, kde se není
čeho bát,

až půjdeš lesem,
plným ohňů,
dovol mi zůstat
napořád.
Publikoval(a): Hesiona, 21.11.2011
Přečteno (108x)
Tipy (14) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: dlouhejkour, FallenAngel, Jana M., enigman, labuť, Psavec, E.T.Jane, Květka Š., střelkyně1, Kars

Spodek

Stránka generována 23.9.2024 05:19
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti