Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

V křečích

V křečích

Fairy Macabre Básně » o Lidech

Anotace: přežila jsem ...

V mlhavým království
kouzelných víl
marně mžourám
skrz zamžený okno

v přítomnosti
zbytků tebe
přemýšlím

kdo je
ta holka v zrcadle
co zpívá blues
nedělního rána

a svíjí se
v křečích
Publikoval(a): Fairy Macabre, 21.11.2011
Přečteno (76x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: whiolet, Martin Havlíček, Květka Š.

Spodek

Stránka generována 19.9.2024 03:05
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti