Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Láska je myšlenka

Láska je myšlenka

M3rry Básně » o Lásce

Anotace: Láska je nádherná věc, i když někdy bolí přesto i rány hojí...

Láska je myšlenka
láska je vše hezké, co znám.

I když snad odejde
je tu naděje,že se vrátí
láska je chrám.

Láska je chrámem, vůní
i cestou života.
S láskou jsi pánem
bez lásky žebrákem, co nemá nic.

Žebrákem se nenarodil
žebrat neumí.
Tak nebuď necita
dej mu kus chleba.
Bezcitnost láska nezná
I když mnohdy je bezejmenná
je nám vším.

Láska je i taková
jakou ji chceme mít.
Přináší bolest
i do duše klid.

Pravá láska nepodrazí
není sobecká, nezávidí.
Láska je taková
jakou ji chceme mít.
I když je mnohdy bezejmenná
je nám vším.
Publikoval(a): M3rry, 21.11.2011
Přečteno (206x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: CULIKATÁ, Lugilla, E.T.Jane, Květka Š., Kars

Spodek

Stránka generována 23.9.2024 05:25
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti