Naděje - pokračování k básni "Beznaděj"
Naděje - pokračování k básni "Beznaděj"
Anotace: .. jakési pokračování k básni Beznaděj, která se zde objevila před několi (cca 5ti) měsíci. - "..neboť zázraky se dějí!"
Ještě jednou se na mě směj,
O něco tě poprosím,
Už jen mě v srdci měj.
Víc po Tobě nechci.
Ještě jednou mě polib,
Chci si být jistá, že to není sen.
Teď už mě nic nemůže skolit.
Všechno je zpátky – tak vidíš, přeci!
Ještě jednou pohlaď mě po tváři,
Ať vím, že jsi u mě.
Svět se mi rozzáří,
Už můj jsi jen.
Ještě jednou zopakuj mi, že máš mě rád,
(a snad neřekneš to naposled)
přísahej, že už mi nebudeš lhát,
a snad to není jen sen.
Chtěla bych ti říct miliony vět,
Jednou z nich je věta :
- Miluji Tě, jsi tu, napořád a teď!
Publikoval(a):
Ančés, 20.11.2011