Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

I jeřábům rudé svíce v uších

I jeřábům rudé svíce v uších

I jeřábům rudé svíce v uších
zasvé vzaly
no a čert ví proč
dohoří i lampa v mojí duši
dotočí se tenhle kolotoč

k podzimu pokornější city
pronic zanic hned tak nevzplanou
vidět tebe
zasvítí
každé slovo něžnou lucernou

měsíce obtisk
skvrna na Kladině

něžné slovo
slovo cizí je mně

v očích tluče dávno dvanáctá
Publikoval(a): magdalena křenková, 20.11.2011
Přečteno (107x)
Tipy (10) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: M3rry, René Vulkán, Lota, labuť, enigman, Lugilla

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 20:24
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti