Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Každý jsme jiný

Každý jsme jiný

kasparoza Básně » o Lidech

Anotace: Jsme opravdu každý tak jiný???

Každý má své sny a přání,
každý bolesti se nějak brání.

Některý si nechá zadní vrátka,
a další to nepříjemné chce vzít zkrátka.

Někdo hledá pevnou půdu pod nohama,
jiný však plave mezi žralokama.

Každý jinak velkou bolest vnímá
některým není v létě teplo, ale zima.

Každý hledá v sobě plamen svíčky,
některý chce se na svět dívat z výšky.

Každý hledá svoji velkou lásku
ale některý jde za ní jako na provázku.

Jeden hledá u žen krásná těla,
a jiný ochranná křídly která by ho chtěla.

Prostě každý z nás je trošku jiný,
jeden pracovitý a další strašně líný.

Však když pohled ženy jež milujeme obejme nás plavě
i ten nejtvrdší z nás se začne chovat hravě.
Publikoval(a): kasparoza, 20.11.2011
Přečteno (325x)
Tipy (28) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: FallenAngel, Cecilka, Toulavá, CULIKATÁ, James Libustka, labuť, Mbonita, modrá, Psavec, Kars
ikonkaKomentáře (11)
ikonkaDoporučit  (0x)
ikonkaTisk

Spodek

Stránka generována 19.4.2024 08:23
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti