Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Náš zvěřinec

Náš zvěřinec

Psavec Básně » o Lidech

Anotace: Některá zvířátka jsou k zulíbání.

Hladím Lenku po bříšku,
když ležíme v pelíšku.
Naše zájmy probíráme,
zvířátka moc rádi máme.

Já se šelmám věnuji,
kočku prostě miluji.
Kozičky též ven se derou,
laskání si rády berou.

Lenka není na hračky,
ona trpí na ptáčky.
Svojí péčí dojde k cíli,
ráda je, když vrabec sílí.

Teď mi haní Boženu,
prý má velkou kačenu.
Tohle ale pravda není,
znám tu kačku od vidění.
Publikoval(a): Psavec, 20.11.2011
Přečteno (170x)
Tipy (28) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: CULIKATÁ, Sekvalekva, Martin Havlíček, zelená víla, labuť, Mbonita, modrá, Kars, Zasr. romantik, hašlerka
ikonkaKomentáře (10)
ikonkaDoporučit  (0x)
ikonkaTisk

Spodek

Stránka generována 26.4.2024 22:33
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti