Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Prostě taková

Prostě taková

Andy86 Básně » o Lásce

Anotace: ..jsem já...

Snáším své manýry
Důstojně
Korzety na míry
A srdce bez víry
Obstojně
Nazouvám mnoho lodiček
Párů
Únavu z podvíček
Zavřu do krabiček
Zdaru
Přeji požehnaně
Živočišnosti
Poznat nepoznané
Na duši jizvy slané
Hosti
Jak Saudkovy obrazy
Kontroverze
Smrt, co Tě podrazí
Nové listy obrazí
Promoverze
Jsi můj sluha
Bič
Na něm rudá stuha
Budu barevná jak duha
Kýč
Nemám polámaná křídla
Andělí
Přesto láska řídla
V oku ani kapka mýdla
Prozřely
K blízkému dones kytky
Rozchodu
Já přetrhnu nitky
A shodím Tebe zbytky
Ze schodů

Prostě jsem taková
Publikoval(a): Andy86, 20.11.2011
Přečteno (274x)
Tipy (15) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Rezervé, Maryje..., FallenAngel, Psavec, NikitaNikaT., rezina, Květka Š., Martin Havlíček, Sonja la Rosa

Spodek

Stránka generována 19.9.2024 18:26
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti