Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Pro slečnu v šatech podzimu

Pro slečnu v šatech podzimu

Voníš podzimem.

Lásko.

Ze rtů tvých šeptá vánek,

co pohrává si

s padajícím listím

mých smutků.

Deštivých dnů.

V odlescích úsměvu.

V očích máš

modré nebe.

Kdy ho zase uvidím?

Tak modré a nekonečné.
Publikoval(a): Kain, 20.11.2011
Přečteno (127x)
Tipy (14) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: modrá, labuť, Psavec, Kars, Lugilla, NikitaNikaT., Mbonita, Kett, Květka Š., Kapka

Spodek

Stránka generována 23.9.2024 06:24
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti