Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Nesonet

Nesonet

Pár lístků vrbových
schovám Ti do polštáře,
vábenku se slovy
z jitřního breviáře

a první kradmý dotek
v té mlze nad hladinou,
leknínům do pikotek
pro dny, co smutně plynou.

Pak žádnou jinou krásu
už pod závojem vlasů
lásko, neschovávám,

jen to mi zdá se sluší
- být ozvěnou tvé duši,
když toulává se sama.
Publikoval(a): Hesiona, 20.11.2011
Přečteno (68x)
Tipy (21) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: labuť, enigman, Psavec, Zasr. romantik, hašlerka, NikitaNikaT., Mbonita, la loba, Kett, Kytka62

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 17:21
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti