Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Ty ...

Ty ...

kavec Básně » o Lásce

Anotace: Publikováno společně s Literem .

..............................
..............................





Jsem tím , co temnota dnešní noci ze mě dělá .
Křivka tvého temného klína , mizející v příbojových vlnách .
Dlouhá cesta dlaněmi po nahotě tvého těla .
Pomalý pád , do úplného zničení všech zábran .
Chameleón svlékající se za milujicími stíny , muže a ženy .
Barva a temnota noci , protékající tvá otevřená zápěstí .
Kdo pochopí , že nebylo možnosti , být jiní .
Hlava padlého anděla , připomínající skřivenou škrabošku ,
dávno zapomenutých masek .
Tvá ňadra je spojnice mezi peklem a zemí .
Očekávání potulných rytířů , končí v dlouhých vystřízlivěních .
Hlas mořského orla zaniká ve výkřicích dlouhých orgasmů ...





Všechno , už napsal Kazatel ve svých knihách ....





Možná , se svět zastaví , aby začal být jiným .
Ve chvílích rozkoše , padají hvězdy do tvého otevřeného klína .
Jsem zase sám a zůstávají mi jen slova .
Tvůj tvar obličeje se rozpadá v bílých krách ledu .
Jsi zase ta , kterou mohu nazývat Nevyplněná .
Ale , když vzpomínky vystoupí z duše , stáváš se zázrakem ,
a temným prokletím , toho , kdo miluje .
Jsi Lilith tohoto opouštěného večera .
Nevyplněný horoskop , co má hlavu mých snů ,
ve vlhkosti svého klína .
Můj jazyk budí v tobě ukryté potoky divoké touhy .
Všechno se událo na pomezí snů a skuečnosti ,
kdy slova byla mou jedinou záchranou ,
před vším , co jsem mohl nazývat ...





Tvá ztracená láska ...
Publikoval(a): kavec, 20.11.2011
Přečteno (317x)
Tipy (24) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, Martin Havlíček, labuť, enigman, Mbonita, Psavec, xoxoxo, Elisha, Jana M., Květka Š.

Spodek

Stránka generována 23.9.2024 06:30
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti