Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Pozlátko

Pozlátko

Proč pokaždé
všímáš si
povrchní krásy
která Tě svádí
a jemně vždy
rozruší
která jen lže
a představy dusí
přitom Tě
záměrně
a přesvědčivě
pokouší

Proč všímáš si
jen pozlátek
a rádoby hezkých věcí
a nevidíš co uvnitř
v hloubi
každá duše má
víc než vzhled
je lepší pohled něčí
který Tě od blyštivých
pozlátek odpoutá
Publikoval(a): TedelyBear, 20.11.2011
Přečteno (81x)
Tipy (9) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Martin Havlíček, Psavec, la loba, CULIKATÁ, Květka Š.

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 03:36
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti