Zájem
Zájem
Anotace: ale jinak většího frajera neznám..
jsi vtip pálenej z místa,
sypeš jen do hlavy pitomý čísla.
meleš blbosti a ztrácíš význam
první debil od zrození Krista
sjetý fráze
nulovej zájem
stejná báze
zase se najdem
kokot, říkali všichni
dement, už o něm stichni
nikdo, kdo by stál za řeč
pravda, srdce kradeš
formalita
debilita
ententýky
kretén
ta mentalita
trilobita
dva špalíky
k dětem
Publikoval(a):
Amare il Gioco, 20.11.2011