**Divoké kachny
**Divoké kachny
Anotace: ..ty už jsou dávno v teple,aspoň některé..
---*---
Oblaka bílá zdobí modré nebe
stromy se chvějí,vítr už zebe
pod stromy je z listí koberec
a každému dnes fouká za límec.
Divoké kachny za teplem letí
až tam kde teplé slunce svítí
tady podzimní vítr chladí líce
a s ním přišly i ty plískanice.
My z toho větru nemáme strach
vítr jen rozfouká smog a prach
večer pak temný mrak měsíc stíní
a ráno je na stromech bílé jíní.
Po chladné noci je jinovatka bílá
ta všechno dole krásně ozdobila
a v ranním svítání vody namodralé
po kterých to spadané listí jako
loďky plave...
***-***-***
Publikoval(a):
Květka Š., 19.11.2011