Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Přestaň se bát

Přestaň se bát

Jako letní vánek hladíš mé vlasy,
přeji si, abys neposlouchal ty zlé hlasy.
Jen závidí nám lásku,
tu křehkou, něžnou krásku.
Zavři oči, já schovám Tě v objetí,
ty slané korálky jsou mým projevem dojetí.
Umíš mi dát tolik sladkých nadějí,
jen doufám, ale ... zázraky se přece nedějí.
Takové štěstí já nemůžu mít,
tolik toužím jen pro Tebe žít.
Prosím, přestaň se konečně bát,
abych já mohla Ti celé své srdce dát.
Publikoval(a): FallenAngel, 19.11.2011
Přečteno (201x)
Tipy (14) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: dlouhejkour, Maryje..., Elisha, SrdceNaDlani, Psavec, Květka Š., NikitaNikaT., Martin Havlíček

Spodek

Stránka generována 23.9.2024 06:33
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti