Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Hloubka

Hloubka

Do vlasů vplétáš mi
marnivost noci
do klína v tichosti
jazykem mi šeptáš
v neskutečné touze
do které jsi procit
jestli chci
se mě však neptáš
...
Když ponořím se
do hloubky
svých pocitů nevděčných
a slzy se mým rtům
jenom tiše klaní
bezděčně spěchají
než změní se v smích
který v hloubce
vlastně ani není
...
Publikoval(a): TedelyBear, 19.11.2011
Přečteno (142x)
Tipy (8) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Martin Havlíček, Psavec, Květka Š., CULIKATÁ, NikitaNikaT.

Spodek

Stránka generována 23.9.2024 06:26
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti