Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Marnost

Marnost

Marně se snažím
mezi Tvými řádky
v celodenní všednosti
potichu si číst
na úkor
všech svých pochybností
kdy neotáčím se zpátky
ale ani nevím
kam mám vlastně jít

Kdybys ukázal mi cestu
jenž se nám otevírá
a zmizela zlost
jenž zaplnila mé srdce
kdybys nabídnul mi dlaň
jenž mě teď tak pevně svírá
kéž mohla bych se spolehnout
na Tvé mužské ruce

Publikoval(a): TedelyBear, 19.11.2011
Přečteno (143x)
Tipy (11) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, Martin Havlíček, Psavec, Elisha, Květka Š., CULIKATÁ, NikitaNikaT.

Spodek

Stránka generována 23.9.2024 06:33
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti