5. jezdec apokalipsy
5. jezdec apokalipsy
Anotace: Studená válka... Rozdělenej svět... špatně vyhodnocené informace... selhaný obranný systém... rakety...
V jedný ruce šroubovák
v druhý kalkulačku,
vědátor za všechny prachy
vymejšlí zas novou hračku.
Vynález zkázy
nebo spása lidstva?
Vědátor se utnul
smekla se mu břitva.
Na těle světa
zeje velká jizva,
čtyři chlápci na koních
a pekelná jízda.
Jícen zkázy
polknul světa kus,
ukusuje jádra sílu
trhá tráví celou Rus.
pátýmu jezdci
narostla křídla
balistickou dráhou
kontinenty sřídá.
Výměna andělů smrti
z raketových sil,
mrhá mízou života
jenž pozbývá sil.
Dva krocanský kontinenty
špatnejch informací změť,
Amíci s Rusy se utli
vyhubily celej svět.
Publikoval(a):
ZENITZERO666, 19.11.2011