Ani slunce pořád nehřeje
Ani slunce pořád nehřeje
Anotace: o lásce, obnově, naději a tak všelijak
°
Ani slunce
pořád nehřeje
a v klidných tocích
občas peřeje.
A až poznáš,
že to mezi námi bolí,
vsaď se semnou o cokoli,
že i noc, ve které dna není
skrývá v sobě rozednění.
*
Publikoval(a):
René Vulkán, 19.11.2011