Rande
Rande
Začalo to nevinně
začalo to jen tak
srdce se chvělo povinně
nevěděli co bude pak.
Rychlý spád myšlenek
jemné dotyky
na rtech pár vzpomínek
v přítmí putyky.
Netrpělivá byla jejich ústa
dotkla se lehce
oči naznačovaly zůstaň
jí se od něho nechce...
Byl to zas sen? Ne, skutečnost...
Publikoval(a):
janca87, 18.11.2011