Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Nevím

Nevím

M3rry Básně » o Lidech

Anotace: kdo ví?

Bolestí slunce paprsky vyzařuje
usíná slunce a vycházejí hvězdy.
Co za pár let bude, kdo ví
kdo nám tu otázku zodpoví.

Možná, že místo nás
se budou rodit roboti
a my lidé budeme zbyteční.

Možná, že bude prach a písek
na stromech nebude žádný lístek.
Bude ledový ten náš svět
neuvidí se na loukách žádný květ.

Kdo ví, kdo ví
kdo nám tu otázku zodpoví.
Když jsem sama usedám na patník
v hlavě mám podivný otazník.
V hlavě se mi motá jakýsi dotazník
co bude za pár let.

Zkus mi zodpovědět tuto otázku
možná ji budeš potkávat
na každém kroku
vídat na jakémsi obrázku.

Naše země umírá
však pevná je, pevná naše víra…
Publikoval(a): M3rry, 18.11.2011
Přečteno (120x)
Tipy (7) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: magdalena křenková, CULIKATÁ, NikitaNikaT., Květka Š.

Spodek

Stránka generována 19.9.2024 03:09
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti