Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Nejen máj je lásky doba

Nejen máj je lásky doba

M3rry Básně » o Lásce

Anotace: :-)

Nejen máj je lásky doba

též každé kapky není škoda.

I když je teď březen

ať do lásky též v něm každý vleze.



Láska je písek

láska je voda

je vzdoušek,beruška i brouček.



Lásko a láska je však také komár

ať každý živý tvoreček

má lásky v každé chvilince

sladký pohár!

Ať nalezneme a cítíme

všude kolem sebe pravého,dobrého Boha

a netrápí lidi žádná života prohra.



Ať láska je k nám vždy dobrá

a můžem se mi vždy k pravdě dobrat.
Publikoval(a): M3rry, 18.11.2011
Přečteno (116x)
Tipy (8) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Psavec, CULIKATÁ, NikitaNikaT., Kars, Květka Š.

Spodek

Stránka generována 23.9.2024 06:30
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti