V propastech nitra
V propastech nitra
Anotace: ...trochu ale jen trochu zase blbnu :)
Maluj moje tělo na bělostné plátno
maluj moje ňadra s úpisem ďábla
Mefistofeles si pak přijde pro duši
maluj mé boky v pravé poledne
pod skutečným sluncem nahoře
tam kde kvetou aleje
Dáma z nebes s karafou plnou vína
ne není to žádná konkubína
jen milující žena co lože rozestlala..
v podobě stříbrného disku
plné rozkoše odevzdané
do barevného světla
maluj mé nohy
ten zázrak moderní doby
pěstěné vzácnými oleji
ta hebkost co tě odzbrojí
jak mytologická bytost
v soumraku bohů..
u všemocného Lokiho i Ondina
sexuální vrušení mnou proniká
jsem zvláštně zavátá
jak brána devátá
z magických grimoárů
Světložena z nárožního domu
řádu Zlatého úsvitu
nad hlavou stíny menhirů a osudů
Znáš mé vnitřní světy?
..tam hluboko ve mě část Hydry
dolní polovina hadí
v mém těle její hlavy
prostřední nesmrtelná
prostopášně svádí..
buď můj lék zkušený lékaři
ať mezi nočními můrami se neztratím
Cherubíni už mě neznají
bůhví kde se flákají
ne..nemám halucinace
jen mám v sobě zmatek
strach
i úzkost
..tak pokračuj v malování
namaluj přístav a kotvící loď
vonící domov
ze skříně kostlivce vyhoď
ať rozpadne se v čase
tam na oběžné dráze
maluj rychle než barva zaschne
ať je to jak poezie
Tvá obrazotvornost
můj most do duše
jsem zas Tvá Venuše
všitá pod kůži
pojď se milovat
tak honem..
než ten obraz začne hořet
v propastech nitra
..nikdy nevíš co bude zítra
Publikoval(a):
xoxoxo, 18.11.2011