Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

K ránu

K ránu

když noci do rukávů
zapíjí se ráno
a v nohách postele spí
přespočetné sny

vymetám kouty
sečteno - vyprodáno
na okně láhev
už nevím co je v ní

pak u snídaně sedím
s vůní bergamotu
mám tvoje oči rozečtené
už kolikátý den

předbíhám stránky
nečteno - nepoznáno
poslední kapitola
- zda se rozejdem
Publikoval(a): Hesiona, 18.11.2011
Přečteno (77x)
Tipy (19) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: dlouhejkour, hašlerka, Psavec, Kars, Jana M., Lugilla, Mbonita, xoxoxo, CULIKATÁ, NikitaNikaT.

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 16:34
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti