Listopadový čundr
Listopadový čundr
Anotace: Tuhle jsem napsal v druhém ročníku průmyslovy po podzimním víkendovém táboření u Říkonína.
Déšť už listí stromům smyl
Noc natáhla ruku blíž k poledni
Užívám naposled krátkých chvil
Počítám hvězdy než se rozední
Příští víkend mě tu už nespatří
Možná že sníh Mě přijde vystřídat
Bílou čepicí ohniště opatří
Na zchladlých uhlících
Si bude břicho hřát
Publikoval(a):
René Vulkán, 18.11.2011