Cizí ruce
Cizí ruce
Poslední dobou
počítám jen
špatné dny
a nikdo mi
záchranný
kruh nehodí
do prázdna
zaženu
všechny sladké sny
možná že jinde
líp pochodí
...
V celodenní všednosti
zaháním své zraněné
srdce
nic však nepřebije
ten hnusný pocit
když na mě šahají
cizí ruce
...
Publikoval(a):
TedelyBear, 17.11.2011