Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

jsme

jsme

morf5 Básně » o Lidech

Anotace: jsme

Jsem ,Jsme ,pro Vás pro Tebe Jsme nekonečné prastaré bytosti,jsme vločky v čase,putujeme časem,putujeme vesmírem. Přinášíme na planety porozumění,porozumění v čase a prostoru. Přišli jsme změnit sebe ,přišli jsme změnit Zemi,Vesmír ,Boha. Přišli jsme vytvořit novou budoucnost ,přítomnost i minulost. Jsme láskyplné bytosti se srdcem na dlani. Vám Všem ,chci darovat své srdce, svou lásku,své porozumění. Jsme lidé zrozeni z lásky a věčnosti. Je čas otevřít svá srdce,je čas darovat svou lásku. Darujme svá srdce Všem, co potom volají a možná ještě více těm ,co mají svá srdce zavřená. Probuďme jejich srdce,probuďme jejich lásku ,ať se spojí v jednu bytost ,kterou Jsme. To je naše cesta ,to je náš úděl ,milujeme to a Jsme tím. S pokorou k otevřeným srdcím,z Věčnosti a na věčné časy .......
Publikoval(a): morf5, 17.11.2011
Přečteno (115x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: NikitaNikaT., la loba

Spodek

Stránka generována 19.9.2024 03:01
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti